domingo, 18 de febrero de 2018

Divendres Especial


 Divendres passat ens ho vam passar molt i molt bé. Vam començar el dia amb l'equip de "Sonrisa Médica". Ens van explicar quina era la seva funció als hospitals i ens van fer riure una mica.
També vam xerrar d'emocions. Entre rialla i rialla, ens van explicar com identificar les emocions més bàsiques i la importància d'expressar-les perquè no s'estanquin a dins dels cos i ens facin emmalaltir. Ah! Això sí, les hem d'expressar amb cura i molt de compte, per no fer mal als qui tenim devora. Per exemple, si sentim ràbia, podem calmar-la corrent, donant cops a un coixí, ballant, respirant, passejant, escoltant música...Un cop tranquils/es, ja estarem preparats per parlar amb qui vulguem d'aquesta ràbia que hem sentit abans i expressar allò que volem i desitgem. 
 Ens van fer sortir a l'escenari a modelar escultures. Quatre o cinc nins/es feien d'escultors i havien de modelar a un altre/a nin/a, que feia d'escultura. Vam fer l'escultura de l'alegria, de la ràbia, de la tristesa...Interessant! Com sabem que algú està trist, enfadat, alegre o atemorit? Quins gestos fa amb el cos? I amb la cara?
Tot plegat va ser molt amè i divertit. Ah! I encara hi ha més: a en Dani i a mi ens va tocar fer d'actors!! Disfressats i tot! 

Per acabar de rematar el divendres, vam continuar amb el nostre projecte "Alimentar-nos amb salut".  Avui ens tocava degustar els plats fantàstics, boníssims i super sans que vàrem cuinar: guacamole (Marc A. i família), arròs amb "pisto" (Alejandro i família), amanida de pebrot (Paula i família), coca de pastanaga sense sucre (Ana Mª i família), arròs amb verdures (Khalil i família), amanida de pasta (Amanda, Montse  i família), Natxos (Dylan i família), bombons de dàtils, coco i cacao sense sucre (jo mateixa). Tot, tot, tot molt i molt bo. 

GRÀCIES A TOTS I TOTES! SOU GENIALS!
(cliqueu damunt la foto, si en voleu veure més)





Fent d'actors amb "Sonrisa Médica" from Elisabet Parés on Vimeo.
VID_20180216_100602 from Elisabet Parés on Vimeo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

L'ESTIU JA ÉS AQUÍ!!

FOTOS DE LES ACTIVITATS DE LA DARRERA SETMANA DE CURS L'estiu ja és aquí. Ara toca descansar i gaudir de les vacances. B...