Projecte: L'Alimentació Saludable

  • L'ALIMENTACIÓ SALUDABLE

 Estem estudiant com alimentar-nos amb salud. Hem llegit diferents articles, hem vist un parell de vídeos sobre l'alimentació, hem planificat el menú d'un dia, basant-nos en els models saludables que hem vist.
 Tot xerrant, hem comentat amb els nostres companys plats fets amb verdura o fruita que ens agradaven molt i que, a vegades, menjàvem a casa. La conversa s'ha animat tant, que hem decidit fer un llibre de receptes amb verdures de la classe.
 Cada alumne porta una recepte escrita de casa, ens l'explica i després anirem confeccionant el llibre.
 També estem fent un tríptic sobre l'alimentació saludable. Si teniu informació senzilla al respecte, ens anirà molt bé per anar-los fent aquí, a classe.
 Divendres vinent acabem el projecte. Ho celebrarem tastant alguns dels plats (amb verdures o fruites) que hagueu fet  amb els vostres fills/es. Us animeu? Qui vulgui i pugui, eh? Sé que alguns/es ho teniu complicat. Es tracta de passar-ho bé, no d'estressar-se!! Jo també faré alguna coseta i portaré plats, forquetes i torcaboques.

Moltes gràcies!!
No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

L'ESTIU JA ÉS AQUÍ!!

FOTOS DE LES ACTIVITATS DE LA DARRERA SETMANA DE CURS L'estiu ja és aquí. Ara toca descansar i gaudir de les vacances. B...